Kategoria: Ndeshjet fikse

mega-fituese

flamingo bast ndeshje fikse ht ft rezultat soccervista, ndeshje fikse e lirë, ndeshje e sotme fikse, këshilla fikse fikse më të mira fikse 1 × 2. Parashikimi i futbollit 100. 100 fituese. parashikimet e sakta të futbollit 100%. fituese të këshillave 2 / 1 1 / 2. ndeshje fikse 2 / 1. rezultat i saktë. këshilla të futbollit 1ã ?? 2. parashikimet falas të futbollit. këshilla më e mirë tip1x2 këshilla bastesh fikse. ht ft. 2-1. 1-2. këshilla 1ã ?? 2. parashikimet. futboll të lirë. këshilla fikse. fitim të sigurt. ndeshje e sigurt. tipin më të mirë 1ã ?? 2. tip i sigurt. ndeshjen e sotme fikse. vip këshilla 1ã ?? 2. i sigurt 100%. ndeshjet e vërteta. parashikimet e këmbëve. ndeshjen e sotme fikse. rezultatet e sakta sigurojnë 100% mbi 85% fitojë normën! Kënaqësia e 100% garanton para të lehta. ndeshje fikse. këshilla fikse. kumar. ndeshje të paguara. ndeshjet e futbollit. këshilla të futbollit. njësitë 1 x 2 qëllimet. basteve sportive. sigurisht që po i referohemi disa vizitorëve të veçantë të faqes sonë të internetit. ndeshjet e fiksuara me rezultatin më të mirë të tipit soccervista, ndeshje fikse falas, ndeshje fikse sot, ndeshje e sigurt fikse, ndeshje më e mirë fikse. ndeshjet e fiksuara me rezultatin e tipit soccervista, ndeshja e sotme fikse, ndeshjet e sigurta fikse, ndeshja më e mirë fikse. nëse keni arritur në faqen tonë të internetit duke kërkuar për ndeshje fikse falas. ne mund të bëjmë të sigurt që nuk ka ndeshje të vërtetë fikse falas. faqen e basteve profesionale. bast të brendshëm. bast ndeshje fikse. baste. Bet. 1ã ?? 2 matche. të gjitha për të lira. këshilla falas për bast. mbi qëllimet. nën synimet. njësitë 1 x 2 qëllimet. info pa ndeshje. ndeshje e lirë fikse. dojavi. dojave. namjestene utkamice. ndeshje fikse. analizoi ndeshje. analize. ndeshjet e fiksuara me rezultatin e tipit soccervista, ndeshja e sotme fikse, ndeshje e sigurt fikse, ndeshja më e mirë fikse. ndeshjet fikse rezultat i tipit softervista, ndeshje fikse e lirë, ndeshje fikse e sotme, ndeshje e sigurt fikse, ndeshja më e mirë fikse. kjo ndeshje është ndeshje analiti me të gjitha informacionet për këtë ndeshje. kjo ndeshje është e sigurt për 95% dhe fitimi është i garantuar. ne kemi ndeshje të vërtetë fikse! jo falas! ndeshjet e fiksuara me rezultatin më të mirë të tipit soccervista, ndeshje fikse falas, ndeshje fikse sot. ne nuk mund të ju japim ndonjë ndeshje fikse falas. 1 × 2 këshilla të përditshme shanset më të mira bastet më të mira të futbollit bastet e basteve tips bast këshilla futbolli bast parashikimet futboll bast tips futboll parashikimet parashikimet e futbollit parashikues futbolli tips futbolli baste falas këshilla falas bast këshilla falas bast të përditshme futbollit pa pagesë zgjedh futbollistët e futbollit free freepicks free soccer zgjedh futbollin e futbollit parashikim falas futbolli tips free tips futboll për këshilla falas falas këshilla falas 1 × 2 pa depozita falas fikse ht ft rezultat tip soccervista, ndeshje fikse falas, ndeshje fikse sot, ndeshje e sigurt fikse, këshilla fikse. kumar. ndeshje të paguara. ndeshjet e futbollit. këshilla të futbollit. basteve sportive. sigurisht fitore

c

100% e sigurt, ndeshje fikse 100-2 ose 1-1 fikse ndeshje 2% sigurt, fikse ndeshje 100-2, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 1, ndeshje të lira fikse, ndeshje e sigurt fikse. Ndeshja e Realit Fikse Futbolli i Futbollit 2 × 1 <<MËNYRAT E MIRA VIP FIKS TIPA Futbolli falas i biletave të futbollit 2 × 1. ndeshje fikse sot. i sigurt fiks ndeshje 2%. tipin më të mirë 100 × 1. faqet e vërteta të ndeshjeve fikse. ndeshje fikse 2% sigurt. paguar tips100x1. ndeshje fikse falas. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 2 × 1. ht / ft ndeshje fikse Ndeshjet e futbollit të biletave falas 2 × 1. ndeshje fikse 2% sigurt. paguar tips100x1. ndeshje fikse falas. ht / ft ndeshje fikse. Pa pagesë zgjedhje të përditshme dhe ekspertë të vetëm. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 2 × 1Këshilla falas për bast 100% e sigurt, ndeshje fikse 100-2 ose 1-1 fikse ndeshje 2% sigurt, fikse ndeshje 100-2, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 1, ndeshje të lira fikse, ndeshje e sigurt fikse Tipsters nëpër botë. Këshilla falas. Bastet e lira dhe Bonuset e Librit. Krahasimi i mosmarrëveshjeve. Rezultatet e gjalla dhe shumë më tepër. Futbolli më i mirë i paguar dhe FALAS nga ekipi ndërkombëtar i tipeve profesionistë. Mbi 85% WIN RATE! 100% Kënaqshmëria Garancia para e lehtë. Ndeshje fikse. Këshilla fikse. kumar. Ndeshje të paguara. Ndeshjet e futbollit. Këshilla të futbollit. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 1 × 2. Singles Qëllimet 1 x 2. Basteve sportive. sigurisht që po i referohemi disa vizitorëve të veçantë të faqes sonë të internetit. të cilët përpiqen të "vjedhin" ndeshjet e fiksuara prej nesh!) Nëse keni arritur në faqen tonë të internetit në kërkim të ndeshjeve fikse falas. ne mund t'ju sigurojme se nuk ka ndeshje fikse reale falas. Faqe e basteve profesionale. Bastit të brendshëm. Bast ndeshje fikse. baste. por. 1 × 2 matche. Të gjitha për të lira. 100% e sigurt, ndeshje fikse 100-2 ose 1-1 fikse ndeshje 2% sigurt, fikse ndeshje 100-2, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 1, ndeshje të lira fikse, ndeshje e sigurt fikur Real Match Fixed Sot Këshilla Futbollit 2 × 1 këshilla falas bast. Mbi synimet. Nën Qëllimet. Singles Qëllimet 1 x 2. Info Pa pagesë Ndeshjet. Ndeshjet fikse pa pagesë. Alert. Alarme. NDESHJET mobiluar. Përputhje fikse. Ndeshja e analizuar. Analize. Ndeshjet fikse falas kanë abonim mujor. kjo ndeshje është ndeshje analiti me të gjitha informacionet për këtë ndeshje. Ndeshjet fikse të reklamave në këtë faqe janë të sigurta mbi 95% dhe fitimi është i garantuar. Ndeshje fikse reale Futbolli Reklamim faqe fikse ndeshje, ndeshje fikse 100% sigurt, fikse ndeshje ht-ft, ht / ft tip, ht / ft lojra fikse, lojë fikse 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1 ose 1-2 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje të lira fikse, ndeshje e sigurt fikse Ne kemi ndeshje fikse reale! Jo falas! Real Match Fixed Sot Football Betting Tips 1 × 2 Ndeshjet Fikse Pa pagesë Ndërsa ne gjithashtu paguajnë shumë para për të marrë ndeshjet. ne nuk mund të ju japim ndonjë ndeshje fikse falas. Reklamim fiks faqe interneti 1X2 këshilla të përditshme më të mirë Odds Këshilla më të mira të futbollit bast ofron Këshilla për bastin këshilla për bastin këshilla futbolli futbolli futbolli futbolli futbolli futbolli futbolli parashikimet e futbollit parashikues futbolli futbolli futbolli baste pa pagesë Këshilla falas bastesh Këshilla falas bastesh ditore zgjedh futbollin falas. 100% e sigurt, ndeshje fikse 100-2 ose 1-1 fikse ndeshje 2% sigurt, fikse ndeshje 100-2, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 1, ndeshje fikse pa pagesë, ndeshje e sigurt fikse Futbolli Këshilla freepicks zgjedh pa pagesë Futbolli i lirë zgjedh parashikimin e futbollit falas Futbolli falas Futbolli falas Këshilla për sot Këshilla falas Këshilla falas 2X1 pa depozitë pa pagesë Ndeshjet Fikse Pa pagesë. Ndeshjet e fiksuara reklamuese Real Match Fixed Sot Futboll Futboll Tips 1 × 2. bast i zgjedhjeve të paguara dhe të lira. Parashikon zgjedhjen. futbolli i futbollit. këshilla për bast. zgjedh futbollisti. parashikimi i futbollit falas. parashikimet e futbollit sigurt 100%. paguar faqet e parashikimit të futbollit. ndeshje fikse. 2 / 1 1 / 2. Këshilla të futbollit. këshilla tips futbolli futboll fundjavë. para e lehtë. Ndeshje fikse. Këshilla fikse. kumar. Ndeshje të paguara. Ndeshjet e futbollit. Këshilla të futbollit. Basteve sportive. këshilla më të mira për bastin e futbollit, këshilla profesionale 1 × 2, ndeshje fikse pa pagesë të ndeshjeve të futbollit ndeshje fikse, ndeshje fikse falas, ndeshje futbolli fikse, ndeshje fikse sot, ndeshje fikse falas, ndeshje të rregullta, si për të gjetur ndeshje fikse, ndeshje fikse, këshilla falas, ndeshje fikse të futbollit, këshilla për ndeshje fikse, parashikime të ndeshjeve fikse, ndeshje fikse të futbollit falas, ndeshje fikse, ndeshje fikse europa, ndeshje fikse të futbollit falas, ndeshje të fiksuara futbolli, ndeshjet e fiksuara të futbollit, këshilla e akumulatorit të futbollit, ndeshje të fiksuara, parashikime të lira të futbollit, ndeshje të lira fikse sot, vendi më i mirë për parashikimin e futbollit, parashikimet e basteve të futbollit, këshilla falas për futbolli, faqet e parashikimit të futbollit, këshilla të futbollit për fundjavën, këshilla bastesh, parashikimet e futbollit për sot, parashikimet e futbollit për sot. Ndryshe nga faqet e tjera të basteve, ne gjithashtu sigurojmë ndeshje fikse, ndeshje fikse falas, fikse ndeshje futbolli, ndeshje fikse sot, ndeshje fikse falas, ndeshje fikse, këshilla fikse, si të gjeni ndeshje fikse, ndeshjet fikse falas sot , vendimi më i mirë për parashikimet e futbollit, parashikimet e basteve të futbollit, këshilla falas për futbolli, faqet e parashikimit të futbollit, këshilla për futbollin për fundjavën, këshilla për fundjavë të futbollit, këshilla falas për futjen e futbollit, parashikimet e futbollit për sot, parashikimet e futbollit për sot, faqja më e mirë e parashikimeve të futbollit, këshilla për bastet e futbollit, sistemet e futjeve të futbollit, këshilla falas për gara me kalë, ndeshje të fiksuara në futboll, këshilla për futbollin e sotëm, parashikime për biçikleta, këshilla për kupën e futbollit, parashikimet e futbollit, këshilla për futjen e futbollit, ndeshje fikse të futbollit, këshilla për bastet e futbollit, ndeshje fikse, ndeshje fikse në vuckovski, këshilla fikse, sistemi i basteve të futbollit, kladionica, bloger kladionica, blogeri.hr, klauzolë profesionale, parovi për kladjenje, këshilla falas për bastet e futbollit, këshilla për futjen e futbollit falas, këshilla dhe parashikime falas për futjen e futbollit, këshilla për bast, këshilla falas bast 1 × 2, këshilla dhe parashikime falas bastesh, këshilla falas për bastet e futbollit, bastet e futbollit bast, këshilla falas për bast, betti falas këshilla të futbollit, këshilla për futjen e futbollit dhe parashikimet falas, këshilla falas baste, këshilla falas bastesh, këshilla falas për futjen e futbollit, parashikimet e basteve të lira, tipin e futbollit falas, bastin e futbollit, këshilla falas bast futbolli, këshilla falas bast, , ndeshje fikse 100% sigurt, ndeshje fikse ht-ft, ht / ft tip, ht / ft lojëra fikse, lojë fikse 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1 ose 1-2 Koha zgjedhje pa bast, free.pick.soccer, zgjedh pa bast të ditës, pa pagesë nën zgjedhjet e futbollit, zgjedh futbollin pa pagesë, futbolli i lirë zgjedh parashikimet, zgjedh 1 2 profesionale falas, zgjedhë bastin e lirë, futbolli pa pagesë, këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedh, zgjedh këshilla të futbollit falas. Ndeshja e fiksuar e reklamave Ndeshja fikse 100% e sigurt, ndeshje fikse ht-ft, ht / ft tip, ht / ft lojra fikse, lojë fikse 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1 ose 1-2 ndeshje fikse 100% 2-1, ndeshje fikse, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje të lira fikse, ndeshje të sigurta fikse zgjedh falas futboll, këshilla falas futbolli, zgjedhje falas për futbollin për sot, zgjedhje falas të futbollit dhe parashikime, futbolli zgjedh pa pagesë fut futbolli sot, zgjedh bastet e futbollit falas. 100% e sigurt, ndeshje fikse 100-2 ose 1-1 fikse ndeshje 2% sigurt, fikse ndeshje 100-2, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 1, ndeshje të lira fikse, fiks i sigurt në ndeshjet më të mira të këshillave dhe zgjedhjeve të futbollit, këshilla profesionale 2 × 1, dhe zgjedh, fut futbollin falas, bast zgjedhë falas, Reklamim fikse ndeshje site free.pick.soccer, zgjedhje falas bast të ditës, falas nën mbi zgjedhjet e futbollit, zgjedh futbollin falas, futbolli falas zgjedh parashikimet, Ndeshjet profesionale 2 × 1, futbolli këshilla për bastet për ndeshjet e sotme, ndeshje futbolli sot.100% e sigurt, ndeshje fikse 100-2 ose 1-1 fikse ndeshje 2% sigurt, fikse ndeshje 100-2, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 1, ndeshje fikse pa pagesë, ndeshje e sigurt fikse, parashikimet për ndeshjet e sotme, parashikimet për ndeshjet e futbollit, sot ndeshjet e parashikimeve, ndeshjet e parashikimeve, ndeshjet e futbollit për sot, këshilla për vip futboll, këshilla të futbollit vip, këshilla falas vip futbollit, këshilla vip betting, www.vip.hr, këshilla vip bet

Zgjidhni ofertën, çfarë jeni të interesuar?

Mega-winning.com është #1 Website ku punters mund të gjejnë këshilla bastesh, të njohura si 'këshilla sportive' ose 'këshilla' nga sporti sportiv profesionist. Është një investim financiar për të bërë fitime, jo një lojë. Që nga 98% e basteve sportive humbasin para, me qëllim që të fillojnë të bëjnë një fitim, bastorët mund të përdorin ndonjë ndihmë nga sporti profesional sportiv.
Mega-winning.com konsiderohet gjerësisht si shërbimi këshillues më i vërtetë dhe fitimprurës që aktualisht operon në internet. Nëse jeni serioz në përfitimin e bastit atëherë ne mund t'ju ndihmojmë. Është e pasaktë që paratë nuk mund të bëhen nga lojrat e fatit dhe se librari gjithmonë fiton - këto shpesh janë fjalët e një lojtari që humbet dhe ne kemi dëshmuar të kundërtën rreth parashikimeve të kaluara dhe do të vazhdojmë ta bëjmë këtë.
Ne premtojmë, dhe ne do të dorëzojë!
Mega-winning.com ofrojnë këshilla për bast. Ne ofrojmë parashikime të vetme, dhe ne jemi veçanërisht më të mirë për ndeshjet tona fikse (1-2, 2-1, Bileta, Ndeshjet Vip Daily)
Të gjitha këshilla janë të bazuara në analiza statistikore, analiza lëvizjeje mosmarrëveshjesh dhe burime profesionale. Faleminderit për besimin tuaj dhe ju lutemi na ndiqni. - Mega-winning.com
Për çdo pyetje ju
mund të na kontaktoni në këtë e-mail: [Email mbrojtur]

Kontaktoni WhatsApp / Viber: +389 79 325 157

Kontaktoni e-mail: [Email mbrojtur]


Pse bleu nga ne mega fituar? Sepse ne ofrojmë dhe garantojmë fitim të sigurt dhe të sigurt, pa patur kurrë frikë për humbjen e investimit tuaj!

STEP 1: Zgjidhni ofertën, çfarë jeni të interesuar?
- Konsumator i dashur, para së gjithash, ne duam të mirëpresim në faqen tonë të internetit. Faqja jonë e internetit është e dizajnuar për punters vërtetë bast që duan të rrisin fitimin e tyre. Ju lutemi zgjidhni ofertën e anëtarësimit nga ofertat tona në dispozicion, dhe të filloni të fitoni.


STEP 2: Na kontaktoni
- Menjëherë pas zgjedhjes së ofertës që ju intereson më së shumti, thjesht na kontaktoni përmes emailit tonë të kontaktit. Ne zakonisht i përgjigjemi postës elektronike brenda minutës së 25.


HAPI 3: Bëni para
- Hapi i fundit, është të të bëj të pasur. Pasi pagesa të përfundojë, ne menjëherë fillojmë të dërgojmë ndeshje. Është shumë e thjeshtë, ne ju dërgojmë ndeshjen, ju bastni në të dhe filloni duke fituar para.

Mega-Winning> OFERTA E PUSHIMIT 2019

MATERIALET FIKSE HT FT Rezultati i tifozit SoccerVista, ndeshje fikse e lirë, ndeshja e sotme fikse, këshilla fikse falas fikse pa pagesë 1 × 2. Parashikimi i futbollit 100. 100 fitues. Parashikimet e sakta të futbollit 100%. fitues këshilla 2 / 1 1 / 2. ndeshje fikse 2 / 1. rezultat i saktë. këshilla të futbollit 1 × 2. parashikimet falas të futbollit. Më i miri tip1x2Këshilla falas për bast Fixed Matches. HT FT. 2-1. 1-2. Tips 1×2. Predictions. Free Soccer. Fixed Tips. Sure Profit. Secure Match. Best Tip 1×2. Sure Tip. liobet.leo bet. liobet.com. Today Fixed Match. Vip Tips 1×2. Sure 100%. Real Matches. footbal predictions. today fixed match. correct scores sure 100% Mbi 85% WIN RATE! 100% Kënaqshmëria Garancia para e lehtë. ndeshje fikse. këshilla fikse. kumar. ndeshje të paguara. ndeshjet e futbollit. këshilla të futbollit. Singles Qëllimet 1 x 2. basteve sportive. sigurisht që po i referohemi disa vizitorëve të veçantë të faqes sonë të internetit. MATERIALET FIKSE HT FT Rezultati i tifozëve SoccerVista, ndeshje fikse e lirë, ndeshje e fiksuar sot, ndeshje e sigurt fikse, ndeshje më e mirë fikse. MATERI FIKS HT FT Rezultati i tifozëve SoccerVista, ndeshja e sotme fikse, ndeshjet e sigurta fikse, ndeshja më e mirë fikse. Nëse keni arritur në faqen tonë të internetit në kërkim për ndeshje fikse falas. ne mund të bëjmë të sigurt që nuk ka ndeshje të vërtetë fikse falas. Faqe e basteve profesionale. bast të brendshëm. bast ndeshje fikse. baste. Bet. 1 × 2 matche. të gjitha për të lira. këshilla falas për bast. Mbi synimet. Nën synimet. Singles Qëllimet 1 x 2. Info Pa pagesë Ndeshjet. Pa pagesë Ndeshjet Fikse. Dojavi. Dojave. Namjestene Utkamice. Përputhje fikse. Ndeshja e analizuar. Analize. MATERI FIKS HT FT Rezultati i tifozëve SoccerVista, ndeshja e sotme fikse, ndeshje e sigurtë fikse, ndeshja më e mirë fikse. MATERI FIKS HTFT Rezultati i tifozëve SoccerVista, ndeshje fikse e lirë, ndeshje fikse e sotme, ndeshje e sigurt fikse, ndeshje më e mirë fikse. kjo ndeshje është ndeshje analiti me të gjitha informacionet për këtë ndeshje. kjo ndeshje është e sigurt për 95% dhe fitimi është i garantuar. Kemi ndeshje fikse reale! Jo falas! MATERI FIKS HT FT Rezultati i tifozëve SoccerVista, ndeshje e lirë fikse, ndeshja e sotme fikse. Nuk mund të të japim ndonjë ndeshje fikse falas. 1X2 këshilla të përditshme më të mirë Odds Këshilla më të mira të futbollit basteve oferta Këshilla për bastin këshilla për bastin parashikimet e basteve të futbollit futbolli futbolli futbolli futbolli futbolli parashikimet e futbollit futbollisti parashikues këshilla futbolli baste falas Këshilla falas bastesh Këshilla falas bastesh ditore zgjedhja falas e futbollit Futbolli i lirë Këshilla freepicks zgjedh pa pagesë Futbolli i lirë zgjedh falas parashikimet e futbollit këshilla falas të futbollit Këshilla falas për futbollin sot Këshilla falas Këshilla falas 1X2 pa depozita pa takime të fiksuara HT FT Rezultati i tifozëve SoccerVista, ndeshje fikse e lirë, ndeshje fikse e sotme, ndeshje e sigurt fikse, këshilla fikse. kumar. ndeshje të paguara. ndeshjet e futbollit. këshilla të futbollit. basteve sportive. sigurisht fitoreukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)ukO5mKs.gif (96 × 10)

Zgjidhni ofertën, çfarë jeni të interesuar?


NËNSHKRIMI I MUAJIT

  • Këto zgjedhje bazohen në analiza të thella të ndeshjeve, siç janë lojtarët që mungojnë, bashkëpunimi në mes të ekipeve, problemet financiare. Gjithashtu duke përdorur programin kompjuterik për të gjetur dallime të mëdha midis shanseve në bookies të ndryshme. Të gjitha ndeshjet janë nga forumet e mbyllura dhe të paguara për të cilat jam pjesë.

100% siguron fitim

PLANI I VEPRIMIT MUJOR përfshin:

  • Një ndeshje fikse në ditë.
  • Shanset midis 2.50 deri në 10,00 për ndeshje.
  • Merrni midis ndarjeve fikse 29 dhe 31 në periudhën prej një muaji.

- Abonimi 1 mujor: 29-31 Këshilla shtesë # Çmimi është 70 Euro.

- Abonimi 2 Java: 14-15 Këshilla shtesë # Çmimi është 40 euro.

- Abonimi 1 Java: 6 - 7 Këshilla shtesë # Çmimi është 30 euro.

E-mail: [Email mbrojtur]

Whats App: +389 79 325 157

Viber: +389 79 325 157

Metodat e pagesës: bashkimi perëndimor, paratë gram, skrill, neteller, paypal, bitcoin;

Kliko për të Paguhet Tani nëse dëshironi të paguani me një Paypal .

ZGJIDHNI NJË PËR PAKETËN TANI - KETU MUND TË PAGUAN VIA PAYPAL

Packet

Pas Pagesës ne regjistrojmë Email-in tuaj, numrin, Viber Contact, WhatsApp Kontakt Dhe në ditët në vijim ju merrni ndeshjet çdo ditë Jo Letër 09: 00 (+ 1 UTC).

mega fituar, numër mega fituar

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT Maj 2019 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.05.2019 Dush vs Wealdstone 2 3.00 1: 3
02.05.2019 Nuk ka ndeshje sot
03.05.2019 Beziers vs Brest 1 4.30 1: 0
04.05.2019 Southend vs Sunderland 1 3.00 2: 1
05.05.2019 Halmstad vs Osters 2 3.40 0: 1
06.05.2019 Fortuna Koln vs Meppen 2 4.00 1: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
07.05.2019 Montrose vs Mbretëresha e Jugut 1 3.60 2: 1
08.05.2019 Nykøbing vs Hvidovre 1 3.00 2: 0
09.05.2019 Nuk ka ndeshje sot
10.05.2019 Clermont vs Troyes 2 3.20 2: 4
11.05.2019 Stuttgart vs Wolfsburg 1 3.10 3: 0
12.05.2019 Willem II vs FC Emmen 2 4.30 2: 3
13.05.2019 Norrkoping vs Göteborg 2 3.60 1: 2
14.05.2019 ND Gorica vs Rudar 2 3.00 1: 2
15.05.2019 Jagiellonia vs Legia 1 3.30 1: 0
16.05.2019 Fram vs Haukar 2 3.20 1: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
17.05.2019 Finn Harps vs KS 1 3.80 3: 2
18.05.2019 Bronshoj vs Middelfart 1 3.75 2: 1
19.05.2019 Esbjerg vs FC Kopenhagen 1 3.40 4: 3

SHKARKONI TË SHKRUAJ ARKIVAT ARKIVA TË ULËT

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT Prill 2019 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.04.2019 RKC Waalwijk vs RKC Waalwijk 1 3.10 4: 1
02.04.2019 Middlesbrough vs Bristol City 2 3.20 0: 1
03.04.2019 Tallazh vs NAC Breda 2 3.45 1: 2
04.04.2019 Rudeš vs Istra 1961 1 3.30 1: 0
05.04.2019 Clermont vs Nancy 2 5.50 2: 3
06.04.2019 Birmingem vs Leeds 1 4.30 1: 0
07.04.2019 Giana Erminio vs Monza 1 3.20 3: 2
08.04.2019 Helsinki vs Mariehamn X 5.00 2: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
09.04.2019 Maidstone Utd vs Barnet 1 4.10 2: 1
10.04.2019 Vitebsk vs Dinamo Minsk 1 3.35 1: 0
11.04.2019 Nuk ka ndeshje sot
12.04.2019 Orleans vs Clermont 1 3.20 2: 1
13.04.2019 Dush vs Shën Albans 2 4.30 0: 3
14.04.2019 Benevento vs Palermo 2 3.60 1: 2
15.04.2019 Honka vs Mariehamn 2 7.00 1: 3
16.04.2019 Brighton vs Cardiff 2 4.75 0: 2
17.04.2019 Nuk ka ndeshje sot
18.04.2019 Bytovia Bytow vs Rakow X 3.60 2: 2
19.04.2019 GAIS vs Brage 2 3.80 0: 3
20.04.2019 Südtirol vs Renate 2 4.50 0: 1
21.04.2019 Bohemians 1905 vs Jablonec 1 3.50 1: 0
22.04.2019 Xamax vs Young Boys 1 5.25 1: 0
23.04.2019 Watford vs Southampton 2 3.00 1: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
24.04.2019 Lech P. vs Legia 1 3.10 1: 0
25.04.2019 Nuk ka ndeshje sot
26.04.2019 Aalborg vs Hobro X 4.30 1: 1
27.04.2019 Bristol City vs Gara hipizimi 2 3.30 0: 2
28.04.2019 Egersunds vs Myshk 2 5.00 0: 1
29.04.2019 Göteborg vs AIK 1 3.40 3: 0
30.04.2019 Portsmouth vs Peterborough 1 5.20 2: 3

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT mars 2019 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.03.2019 Sochaux vs Nancy 2 3.60 0: 4
02.03.2019 Forest Green vs Lincoln 2 3.20 1: 2
03.03.2019 Naestved vs Viborg 1 3.50 1: 0
04.03.2019 U. Cluj vs Politehnica Timisoara X 5.25 1: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
05.03.2019 Cuneo vs Entella 1 4.20 2: 0
06.03.2019 Viterbese vs Monopoli 2 3.60 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
07.03.2019 Nuk ka ndeshje sot
08.03.2019 Bourg Peronnas vs Avranches 2 3.40 1: 2
09.03.2019 Morecambe vs Forest Green 1 3.80 3: 0
10.03.2019 FC Emmen vs Heracles X 3.50 1: 1
11.03.2019 Rio Ave U23 vs Aves U23 2 3.80 1: 2
12.03.2019 Carlisle vs Notts Co 2 4.30 1: 3
13.03.2019 QPR vs Rotherham 2 5.00 1: 2
14.03.2019 Puszcza vs Legnica X 3.50 0: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
15.03.2019 bri vs Lafnitz 1 3.40 2: 0
16.03.2019 Eastleigh vs Karrocë dore 2 3.60 0: 1
17.03.2019 Teramo vs Virtus Verona 2 4.10 1: 2
18.03.2019 Nuk ka ndeshje sot
19.03.2019 Barnet vs Harrogate 1 3.20 1: 0
20.03.2019 Unterhaching vs Energie Cottbus X 4.20 0: 0
21.03.2019 Austri vs Poloni 2 3.25 0: 1
22.03.2019 Stal Mielec (Pol) vs Cracovia (Pol) 1 3.40 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
23.03.2019 Mansfield vs Crewe 2 4.50 1: 2
24.03.2019 Koge vs Hvidovre 2 4.20 1: 2
25.03.2019 Jong AZ vs Jong PSV X 3.75 0: 0
26.03.2019 Kroacia U19 vs Norvegji U19 2 3.50 2: 3
27.03.2019 Hammer SpVg vs Ahlen 2 3.00 0: 1
28.03.2019 Nuk ka ndeshje sot
29.03.2019 Kalsdorf vs frikë 2 4.10 0: 1
30.03.2019 Qyteti Braintree vs Gateshead 1 3.50 2: 0
31.03.2019 Kalmar vs Sirius 2 4.65 0: 2

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT shkurt 2019 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.02.2019 Dunkerque vs Pau 2 3.10 1: 2
02.02.2019 Munchen 1860 vs Osnabruck 2 3.20 1: 2
03.02.2019 Voluntari vs Sepsi 1 3.80 4: 2
04.02.2019 Palermo vs Foggia 2 4.75 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
05.02.2019 Newport vs Middlesbrough 1 4.60 2: 0
06.02.2019 Hamilton vs St Johnstone 1 3.70 2: 1
07.02.2019 Nuk ka ndeshje sot
08.02.2019 Tours2 vs Avranches 2 3.50 0: 1
09.02.2019 Yeovil vs Grimsby 2 3.40 1: 3
10.02.2019 Omonia vs Doxa 2 6.00 2: 2 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
11.02.2019 Ross County vs Inverness X 3.60 2: 2
12.02.2019 Fermana vs Gubbio 2 3.80 0: 1
13.02.2019 Pro Patria vs Novara 1 3.00 1: 0
14.02.2019 Klubi Brugge KV vs Salzburg 1 3.50 2: 1
15.02.2019 Waalwijk vs Almere Qyteti 2 3.80 0: 1
16.02.2019 Oxford Utd vs Peterborough 2 4.00 0: 1
17.02.2019 Alcoyano vs Ebro 2 3.20 0: 1
18.02.2019 Nurnberg vs Nurnberg 1 6.50 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
19.02.2019 Rochdale vs AFC Wimbledon 2 3.75 3: 4
20.02.2019 Gara hipizimi vs Millwall 2 3.70 0: 1
21.02.2019 Nuk ka ndeshje sot
22.02.2019 Cambuur vs Dordrecht 2 4.00 1: 3
23.02.2019 Crewe vs Exeter 2 3.40 1: 2
24.02.2019 Guimaraes vs Varzim X 3.30 0: 0
25.02.2019 përshtatje vs Voluntari 2 3.20 1: 3
26.02.2019 Padova vs Brescia X 3.25 1: 1
27.02.2019 Nuk ka ndeshje sot
28.02.2019 Ranheim vs Rosenborg 1 4.60 1: 0

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT Janar 2019 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.01.2019 Wycombe vs Coventry 2 3.00 0: 2
02.01.2019 Estoril vs Penafiel 2 6.00 0: 1
03.01.2019 Nuk ka ndeshje
04.01.2019 Granada CF vs Albacete X 3.30 1: 1
05.01.2019 Gateshead vs Vajzëri 2 4.20 0: 1
06.01.2019 Newport Co vs Leicester X 5.25 2: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
07.01.2019 Tondela vs Sporting 1 4.80 2: 1
08.01.2019 Southend vs Portsmouth 2 3.80 0: 2
09.01.2019 Girona vs Atl. Madrid X 3.50 1: 1
10.01.2019 Utrecht (Ned) vs Oostende (Bel) 2 3.75 1: 2
11.01.2019 Lyon Duchere vs Quevilly Rouen 2 3.80 0: 1
12.01.2019 Mansfield vs Yeovil 2 5.75 0: 1
13.01.2019 FC Oss vs RKC Waalwijk 2 3.05 1: 2
14.01.2019 Red Star 93 vs Lente 1 3.75 1: 0
15.01.2019 Blackburn vs Njukastëll 2 3.20 2: 2 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
16.01.2019 Fortuna Köln vs Bonner 2 5.45 1: 2
17.01.2019 Nuk ka ndeshje
18.01.2019 Metz vs Clermont 2 3.75 1: 2
19.01.2019 Lecce vs Benevento X 3.00 1: 1
20.01.2019 Boavista vs Portimonense 2 3.10 0: 2
21.01.2019 Spezia vs Venezia 2 4.30 1: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
22.01.2019 AlbinoLeffe vs Gubbio 2 3.10 1: 2
23.01.2019 Olbia vs Entella 1 4.50 2: 1
24.01.2019 Nuk ka ndeshje
25.01.2019 Eindhoven FC vs Den Bosch 1 3.00 2: 0
26.01.2019 Hampton & Richmond vs Shën Albans 2 3.30 0: 1
27.01.2019 Parma vs Ai flinte 2 3.60 2: 3
28.01.2019 Troyes vs Lente 1 3.10 1: 0
29.01.2019 Portimonense vs çelësat 2 3.80 0: 1
30.01.2019 Heidenheim vs Holstein Kiel X 3.60 2: 2
31.01.2019 Botafogo RJ vs Resende 2 6.25 0: 1

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT Dhjetor 2018 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.12.2018 Middlesbrough vs Aston Villa 2 3.80 0: 3
02.12.2018 Shpend vs Kombëtar 2 3.60 2: 3
03.12.2018 Nuk ka ndeshje
04.12.2018 Montpellier vs Lille 2 3.50 0: 1
05.12.2018 Krasnodar vs FK Rostov X 3.30 2: 2
06.12.2018 Genoa vs Virtus Entella 2 6.25 2: 2 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
07.12.2018 Neustrelitz vs Altludersdorf 2 3.85 0: 1
08.12.2018 Wycombe vs Barnsley 1 3.90 1: 0
09.12.2018 Moreirense vs Santa Clara 2 4.05 0: 1
10.12.2018 Arka Gdynia vs Cracovia 2 3.40 0: 3
11.12.2018 Spennymoor vs Stockport 2 3.20 1: 3
12.12.2018 Paganese vs Matera X 3.20 2: 2
13.12.2018 Kelt vs Salzburg 2 3.30 1: 2
14.12.2018 Orleans vs AC Ajaccio 2 3.20 1: 3
15.12.2018 Lokeren vs St Truiden 1 4.00 2: 0
16.12.2018 Carrarese vs Siena 2 4.50 1: 2
17.12.2018 Gara hipizimi vs Nottingham 2 3.75 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
18.12.2018 Leixoes vs Tondela X 3.10 2: 2
19.12.2018 irlandez vs polici në kalë 1 4.30 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
20.12.2018 Nuk ka ndeshje
21.12.2018 Niort vs Brest X 3.20 1: 1
22.12.2018 York vs Brackley 1 3.30 2: 1
23.12.2018 Spezia vs Palermo X 3.00 1: 1
24.12.2018 Nuk ka ndeshje
25.12.2018 Hapoel Iksal Imad vs Ashkelon 1 3.20 2: 0
26.12.2018 Port Vale vs Grimsby 2 3.60 0: 1
27.12.2018 Cosenza vs Salernitana 2 4.33 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
28.12.2018 Rio Ave vs Ferreira X 3.50 1: 1
29.12.2018 Partick Thistle vs Morton 2 3.80 1: 2
30.12.2018 kala vs Palermo 2 3.40 0: 1
31.12.2018 Nuk ka ndeshje

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT Nëntor 2018 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.11.2018 Nuk ka ndeshje
02.11.2018 Weiz vs FC Wels X 3.75 3: 3
03.11.2018 Rotherham vs Swansea 1 3.45 2: 1
04.11.2018 Pro Piacenza vs Lucchese 2 3.10 0: 1
05.11.2018 çelësat vs Shpend 2 3.75 1: 2
06.11.2018 Lincoln vs Ujqërit U21 X 4.20 2: 2
07.11.2018 Forest Green vs Arsenal U21 2 3.75 1: 3
08.11.2018 Nuk ka ndeshje
09.11.2018 Santarcangelo Avezzano 2 4.60 1: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
10.11.2018 Torquay vs Woking 2 3.30 0: 1
11.11.2018 Vaduz vs Wil 2 3.40 0: 2
12.11.2018 Pordenone vs Triestina 2 3.30 1: 2
13.11.2018 Mansfield vs Scunthorpe 1 3.25 3: 2
14.11.2018 Djathë Gloster vs Woking X 3.40 3: 4 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
15.11.2018 Sao Paulo vs Gremio X 3.00 1: 1
16.11.2018 Neustadt (Aut) vs AC Wolfsberger (Aut) 1 4.33 1: 0
17.11.2018 Southend vs Blackpool 2 3.75 1: 2
18.11.2018 Juventus U23 vs Pontedera 2 3.80 1: 2
19.11.2018 Fluminense vs Ceara 2 3.70 0: 0 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
20.11.2018 Alfreton vs Leamington 2 3.25 1: 2
21.11.2018 Pro Vercelli vs Alessandria X 3.60 1: 1
22.11.2018 Nuk ka ndeshje
23.11.2018 Niort vs Chateauroux 2 3.40 0: 1
24.11.2018 Brentford vs Middlesbrough 2 3.20 1: 2
25.11.2018 Albissola vs Pro Piacenza 1 3.25 1: 0
26.11.2018 Crotone vs Cosenza 2 4.20 0: 1
27.11.2018 Forest Green vs Colchester 2 3.20 0: 1
28.11.2018 Pro Vercelli vs Piacenza X 3.40 1: 1
29.11.2018 Zurich vs AEK Larnaka 2 4.30 1: 2
30.11.2018 GFC Ajaccio vs Niort 2 3.40 0: 1

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT Tetor 2018 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.10.2018 FeralpiSalò vs Vicenza 2 3.10 0: 3
02.10.2018 Carlisle vs Grimsby Town 2 4.20 0: 1
03.10.2018 Gara hipizimi vs Norwich 2 4.10 1: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
04.10.2018 Anderlecht vs D. Zagreb 2 3.40 0: 2
05.10.2018 Chateauroux vs Troyes 2 3.20 0: 3
06.10.2018 Oldham vs Carlisle 2 4.00 1: 3
07.10.2018 Shën Liege vs Klubi Brugge KV 1 3.00 3: 1
08.10.2018 Nuk ka ndeshje
09.10.2018
10.10.2018 Giana Erminio vs AlbinoLeffe X 3.00 0: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
11.10.2018 Itali U21 vs Belgjikë U21 2 3.50 0: 1
12.10.2018 Arbroath vs Qytetin e Edinburgut 2 5.00 1: 4
13.10.2018 Carlisle vs Morecambe 2 4.50 0: 2
14.10.2018 Nardo vs Vidar 2 3.30 0: 3
15.10.2018 Gozzano vs Lucchese 2 3.10 1: 1 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
16.10.2018 Tamworth vs Kettering X 4.00 0: 0
17.10.2018 Albissola vs Pistoiese 2 3.00 1: 3
18.10.2018 Pruszkow vs S. Wola 2 3.20 0: 2
19.10.2018 Neustadt vs Liefering 1 3.40 2: 1
20.10.2018 ushqej vs Birmingem 2 4.00 0: 1
21.10.2018 Aarhus vs Aalborg 2 3.00 2: 2 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
22.10.2018 Nuk ka ndeshje
23.10.2018 Wycombe vs Rochdale 1 3.10 3: 0
24.10.2018 West Brom vs Gara hipizimi 2 3.80 1: 4
25.10.2018 Rennes vs Dyn. Kyiv 2 3.40 1: 2
26.10.2018 FC Volendam vs Jong Ajax 1 3.75 3: 1
27.10.2018 Pescara vs kala 2 4.20 0: 1
28.10.2018 Alavés vs Villarreal 1 3.45 2: 1
29.10.2018 Nuk ka ndeshje
30.10.2018 Mbretëresha e Jugut vs Morton 2 4.40 1: 2
31.10.2018 Alavés vs Girona X 3.20 2: 2

http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.pngâ € < INSIDER TIPS ARKIVAT Shtator 2018 http://png-1.findicons.com/files/icons/2208/ball/128/classic.png

DATA
BALLINA
VS
AWAY
PICK
Rastësishëm
RESULT
01.09.2018 Örebro vs Östersunds 1 3.00 2: 1
02.09.2018 Istra 1961 vs Gorica 2 3.50 0: 2
03.09.2018 Varbergs vs Värnamo X 3.40 2: 2
04.09.2018 Fylde vs Salford 2 3.00 0: 2
05.09.2018 B.93 vs Koge X 5.00 1: 3 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
06.09.2018 Nuk ka ndeshje
07.09.2018 Quevilly Rouen vs Chambly 2 2.95 0: 1
08.09.2018 Karrocë dore vs Dagenham & Red. 2 3.90 0: 1
09.09.2018 Wuppertaler vs Alemannia Aachen X 3.40 0: 0
10.09.2018 Ullareds IK vs Assyriska BK X 4.00 1: 2 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
11.09.2018 Falkenbergs vs Landskrona 2 6.50 1: 2
12.09.2018 GAIS vs Varnamo 2 3.60 1: 2
13.09.2018 Nuk ka ndeshje
14.09.2018 bri vs A. Klagenfurt 2 3.40 0: 1
15.09.2018 Rotherham vs Gara hipizimi 1 4.00 1: 0
16.09.2018 Levanger vs Nest-Sotra 2 3.40 0: 1
17.09.2018 Estoril vs Feirense 2 3.10 1: 2
18.09.2018 Sutton Utd vs Boreham Wood 2 3.60 0: 4
19.09.2018 Fylkir vs Breidablik X 3.30 0: 3 http://i.imgur.com/vBWWkRK.gif
20.09.2018 AEK Larnaka vs Zurich 2 4.10 0: 1
21.09.2018 Grenoble vs Brest 2 3.75 1: 2
22.09.2018 QPR vs Norwich 2 3.30 1: 2
23.09.2018 Estoril vs Mafra 2 5.00 1: 4
24.09.2018 Nuk ka ndeshje
25.09.2018 Halifax vs Fylde X 3.60 0: 0
26.09.2018 Hammarby vs Elfsborg 2 4.70 0: 1
27.09.2018 Sion vs Zurich 2 3.00 1: 2
28.09.2018 Orleans vs Lorient 1 3.80 2: 0
29.09.2018 Gateshead vs Eastleigh 2 3.40 0: 1
30.09.2018 Landskrona vs IK Frej 2 3.50 3: 4

Mega fituar

Daily MaxBet Përputhet me parashikime të sigurtaSOLOPREDICT . Ndeshja Real Fixed Sot Këshilla Futbollit Futbolli 1 × 2 këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedh, këshilla dhe zgjedhje falas të futbollit, zgjedhje falas të futbollit. zgjedh pikut të futbollit, këshilla për bastet e futbollit për ndeshjet e sotme, këshilla falas për futbolli <<THE BEST VIP FIKS TIPA Futbolli i futbollit falas 1 × 2. ndeshje fikse sot. i sigurt fiks ndeshje 100%. tipin më të mirë 1 × 2. faqet e vërteta të ndeshjeve fikse. ndeshje fikse 100% sigurt. paguar tips1x2. ndeshje fikse falas. fiksime, këshilla fikse, sistemi i basteve të futbollit, kladionica, këshilla falas baste, këshilla falas bastesh, këshilla falas për futbolli, parashikime falas bastesh, tip falas bastesh futbolli, këshilla falas futbolli, këshilla falas baste futbolli, këshilla falas bastesh, falas parashikimet e basteve, zgjedhjet e basteve të lira, ndeshjet fikse ht / ft Ndeshjet e futbollit të biletave falas 1 × 2. Ndeshjet fikse 100% sigurt. paguar tips1x2. ndeshje fikse falas. ht / ft ndeshje fikse. Daily MaxBet Përputhet me parashikimet e sigurta Ndeshja Real Fikse Futbolli Daily MaxBet Ndeshjet parashikimet e sigurta Këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedhjet, këshilla falas për futbolli dhe zgjedh, këshilla falas për futbollin. zgjedh pa futboll, futbolli falas zgjedh këshilla, zgjedh futbollin falas. Pa pagesë zgjedhje të përditshme dhe ekspertë të vetëm. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 1 × 2Këshilla falas për bast nga Daily MaxBet Përputhet me parashikimet e sigurtë Tipsters around the world. Këshilla falas. Bastet e lira dhe Bonuset e Librit të Futbollit ofrojnë këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedh. Shanset Krahasimi këshilla falas për futjen e futbollit dhe këshilla, këshilla falas për futbolli dhe zgjedh, këshilla falas për futbollin. zgjedh futbollin falas, zgjedh futbollin falas. Rezultatet e gjalla dhe shumë më tepër. Futbolli më i mirë i paguar dhe i lirë nga skuadra ndërkombëtare e tipeve profesionale të fiksuara, këshilla fikse, sistemi i basteve të futbollit, kladionica, këshilla falas baste, këshilla falas bastesh, këshilla falas për futjen e basteve, parashikimet e basteve falas, këshilla të futbollit, këshilla falas bastet e futbollit, këshilla falas bastesh, parashikim falas për bast, zgjedhje pa bast. Mbi 85% WIN RATE! 100% Kënaqshmëria Garancia para e lehtë. ndeshje fikse. këshilla fikse. kumar. ndeshje të paguara. ndeshjet e futbollit. këshilla të futbollit. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 1 × 2. Singles Qëllimet 1 x 2. basteve sportive. Fitim i sigurt po i referohemi disa vizitorëve të veçantë të faqes sonë të internetit. të cilët përpiqen të "vjedhin" ndeshjet e fiksuara prej nesh!) Nëse keni arritur në faqen tonë të internetit në kërkim të ndeshjeve fikse falas. ne mund të sigurojmë që nuk ka ndeshje të vërteta fikse për këshilla bastesh të futbollit falas për ndeshjet e sotme. Daily MaxBet Përputhet me parashikimet e sigurta Ndeshja Real Fikse Futbolli Daily MaxBet Ndeshjet parashikimet e sigurta Këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedhjet, këshilla falas për futbolli dhe zgjedh, këshilla falas për futbollin. zgjedh bastet e futbollit, këshilla falas për futbollin, Këshilla për bast 1 × 2 Ne kemi ndeshje të vërteta fikse, këshilla dhe zgjedha falas për futjen e futbollit, këshilla dhe zgjedhje falas për futbollin, këshilla falas për futbollin. Faqe e basteve profesionale. bast të brendshëm. bast ndeshje fikse. baste. Bet. 1 × 2 matche. të gjitha për të lira. Daily MaxBet Përputhet me parashikimet e sigurta Ndeshja Real Fikse Sot Këshilla Futbollit 1 × 2 këshilla falas bastesh. Analizuar Match ndeshje fikse, këshilla fikse, sistemi futbolli futbolli, kladionica kuti, këshilla falas, këshilla falas bastesh, këshilla falas për futbolli, parashikime falas bastesh, tip pa bast futbolli, këshilla falas futbolli, këshilla falas bast futbolli, këshilla falas bastesh , parashikimi i bastit falas, zgjedhja e lirë e basteve. Analizo këshilla dhe zgjedha për bastet e futbollit të lirë, këshilla dhe zgjedhje falas të futbollit, zgjedhje falas të futbollit. zgjedh futbollin falas, zgjedh futbollin falas. Ndeshjet fikse falas kanë abonim mujor. kjo ndeshje është ndeshje analiti me të gjitha informacionet për këtë ndeshje. kjo ndeshje është e sigurt për 95% dhe fitimi është i garantuar. Daily MaxBet Përputhet me parashikimet e sigurta Ndeshja Real Fikse Futbolli Daily MaxBet Ndeshjet parashikimet e sigurta Këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedhjet, këshilla falas për futbolli dhe zgjedh, këshilla falas për futbollin. zgjedh bastet e futbollit, këshilla falas për futbollin, Këshilla për bast 1 × 2 Ne kemi ndeshje të vërteta fikse, këshilla dhe zgjedha falas për futjen e futbollit, këshilla dhe zgjedhje falas për futbollin, këshilla falas për futbollin. zgjedh futbollin falas, zgjedh futbollin falas! Jo falas! Real Match Fixed Sot Football Betting Tips 1 × 2 Ndeshjet Fikse Pa pagesë Ndërsa ne gjithashtu paguajnë shumë para për të marrë ndeshjet. Daily MaxBet Përputhet me parashikime të sigurtaSOLOPREDICT Pa pagesë Futboll Këshilla freepicks zgjedh pa pagesë Futbolli lirë zgjedh parashikimin e futbollit falas Këshilla falas e futbollit Futbolli falas Këshilla për sot Këshilla falas Këshilla falas 1X2 pa depozita pa pagesë Ndeshjet fikse Futbolli i lirë bast këshilla dhe zgjedh, këshilla falas për futbolli dhe zgjedhë, këshilla falas për futbollin. zgjedh futbollin falas, zgjedh futbollin falas. Parashikon zgjedhjen. Ndeshjet fikse ndeshje futbolli fikse, ndeshje fikse sot, ndeshje fikse falas, këshilla fikse të futbollit, këshilla futbollistike për fundjavën, këshilla për futbollin e fundjavës, këshilla falas për futjen e futbollit, parashikimet e futbollit për sot, parashikimet e futbollit për sot.ndeshjet fikse falas sot , vendimi më i mirë për parashikimet e futbollit, parashikimet e basteve të futbollit, këshilla falas për futbolli, faqet e parashikimit të futbollit, këshilla për futbollin për fundjavën, këshilla për fundjavë të futbollit, këshilla falas për futjen e futbollit, parashikimet e futbollit për sot, parashikimet e futbollit për sot, faqja më e mirë e parashikimit të futbollit, këshilla për bastet e futbollit, sistemet e basteve të futbollit, këshilla falas për gara me kalë, ndeshje të fiksuara në futboll, këshilla për futbollin e sotëm, parashikime për bira, këshilla falas bastet futbolli, këshilla falas bastesh, parashikim falas bastesh, bast pa zgjedhje, free.pick. futbolli. Daily MaxBet Përputhet me parashikimet e sigurta zgjedhjet e basteve të lira të ditës, falas nën zgjedhjet e futbollit, zgjedh futbollin pa pagesë, futbolli i lirë zgjedh parashikimet, zgjedh 1 2 falas 1, zgjedhë baste falas, futbolli pa pagesë, këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedh, falas këshilla dhe zgjedhje futbolli, këshilla falas futbolli zgjedh këshilla dhe zgjedhje falas për futjen e futbollit, këshilla falas për futbolli dhe zgjedhë, këshilla falas për futbollin. zgjedh futbollin falas, zgjedh futbollin falas. zgjedh futbollin falas, zgjedh futbollin falas, zgjedh futbollin falas për sot, zgjedhje të lira të futbollit dhe parashikime, futbolli zgjedh falas, zgjedh futbollin e sotëm, zgjedh bastet e futbollit falas. Daily MaxBet Përputhet me parashikimet e sigurta me këshilla më të mira për futjen e futbollit dhe këshilla, këshilla profesionale 2 × 1, ndeshje fikse pa pagesë fikse, ndeshje futbolli falas parashikimet dhe zgjedhjet e futbollit, futbolli pa pagesë, zgjedhje pa bast, free.pick.soccer, zgjedhje falas futbolli, këshilla falas për futbolli, këshilla për bast 2 × 1 Ne kemi ndeshje të vërteta fikse, këshilla dhe zgjedhje falas për futjen e futbollit, këshilla falas për futbolli dhe zgjedh, këshilla falas për futbollin. zgjedhjet e basteve të lira të ditës, të lirë nën zgjedhjet e futbollit, zgjedh futbollin falas, futbolli i lirë zgjedh parashikimet, Ndeshjet profesionale 2 × XNUMX, këshilla për bastet e futbollit për ndeshjet e sotme, ndeshjet e futbollit sot.Daily MaxBet Përputhet me parashikime të sigurta, parashikimet për ndeshjet e sotme, parashikimet për ndeshjet e futbollit, sot ndeshjet e parashikimit, ndeshjet e parashikimeve, ndeshjet e futbollit për sot, këshilla të vip futbollit, këshilla të futbollit vip, këshilla falas vip futbollit, këshilla vip betting


Ekipi i Fituesit të MEGA-s

E-mail: [Email mbrojtur]

megawinningmegawinning

Ne nuk jemi të ngjashëm me të tjerët

mega-fituese është e përkushtuar për të përmirësuar performancën tuaj të basteve të futbollit.
Sot është e pakuptimtë për të bast bazuar vetëm në fat tuaj ose intuitë.
Duke përdorur shërbimet tona ju do të merrni informacionin e duhur për lojërat e ardhshme të futbollit dhe pastaj ju mund të bëni një bast efektiv.
Ne ofrojmë parashikime me cilësi të lartë dhe ndeshje të dorës së parë.
Qëllimet tona janë të krijojmë një strategji fitimprurëse për të ndihmuar të gjithë klientët tanë të bëjnë një fitim të mirë.Prandaj ne kemi krijuar një ekip të disa nga tipsters më të mira, analistë dhe punters nga e gjithë Evropa.
Ekipi ynë është plotësisht i përkushtuar për të ofruar rezultate të shkëlqyera për klientët tanë dhe garancioni ynë siguron që ju të shihni një fitim me secilin porosi për këshilla bastesh. Pra, i mirëpritur në botën e sporteve ndeshje fikse dhe parashikimet.

Rezultati i saktë 24.05.2019 - e premte

numri i mega fitues Ndeshjet fikse HT FT Pa pagesë sot Sure 100 Shanset më të mira 1 × 2 këshilla të futbollit. Parashikimi i futbollit 100. rezultati 100 fitues. përfundimisht fiksohen këshilla 100%. parashikimet e sakta të rezultateve të futbollit 100%. fituese e rezultateve 2 / 1 1 / 2. rezultati i ndeshjes fikse 2 / 1. rezultati i rezultatit të saktë. rezultatet e futbollit këshilla 1 × 2. parashikimet falas të futbollit. ht ft ndeshjet e fiksuara me rezultat të lirë. më e mira tip1x2, rezultat i lirë Bast Këshilla, ndeshje fikse. HT FT. 2-1. 1-2. ndërsa Këshilla 1 × 2. Parashikime. Futbolli i Lirë. HT FT ndërsa Këshilla Fixed. sepse Sure Fitimi. Përputhje e Sigurt. Këshilla më e mirë 1 × 2. Sure Tip. Sot Match Fixed. Këshilla Vip 1 × 2. Sure 100%. Ndeshjet reale. parashikimet e këmbëve. sepse ndeshja e sotme fikse. rezultatet e sakta 100% Mbi 85% WIN RATE! 100% Kënaqshmëria Garancia para e lehtë. ndeshje fikse. fitoni këshilla fikse ndoshta. në fund lojërat e fatit. në fund të fituara. ndeshjet e futbollit. HT FT këshilla të futbollit. përveç kësaj Qëllimet 1 x 2 Singles. ndërkohë që bastet sportive. sigurisht që po i referohemi disa vizitorëve të veçantë të faqes sonë të internetit. që përpiqen të "vjedhin" ndeshjet e fiksuara prej nesh!) Bast që nga Futbolli Këshilla më e Mirë 1 × 2 Sot Ndeshjet Fikse Pa pagesë. më në fund Ndeshjet më të mira fikse HT FT Pa pagesë Sot Sure 100 Shanset më të mira. Nëse keni ardhur në faqen tonë të internetit duke kërkuar për ndeshje fikse falas përveç kësaj. ne mund t'ju sigurojme se nuk ka ndeshje fikse reale falas. së fundi në faqen e basteve Proffesional. bast të brendshëm. bast ndeshje fikse. baste. Bet. Ndoshta përveç kësaj mund të përputhen edhe 1 × 2. të gjitha për të lira. sot këshilla falas bastesh. që nga Mbi qëllimet. Nën synimet. Singles dhe rezultat 1 x 2 Qëllimet. Info Rezultati falas Ndeshjet. fundjavë Pa pagesë Ndeshjet Fikse. që nga Dojavi. më pak Dojave. më pak Namjestene Utkamice. Duket si një ndeshje më e mirë. para së gjithash duket Matching Analizuar. Analizat duket sikur. Ne kemi abonim mujor veçanërisht të rëndësishëm. kjo ndeshje është ndeshje e analizuar me të gjitha informacionet e rezultateve për këtë ndeshje. kjo ndeshje është e sigurt mbi 95% pothuajse pothuajse dhe fitimi është garantuar mbi të gjitha. Kemi ndeshje fikse reale! Jo falas! Fitoni ndeshjet fikse HT FT Falas sot Sure 100 Shanset më të mira Ndërsa ne gjithashtu paguajmë shumë para për të marrë ndeshjet. ne nuk mund të ju japim ndonjë ndeshje fikse falas. 1X2 këshilla të përditshme. ndërsa shanset më të mira të mëdha. sidomos këshilla të rëndësishme të futbollit. një tjetër ofertë 1 × 2 bastesh. para së gjithash, një tjetër këshilla për bast. këshilla bast veçanërisht të rëndësishme. parashikimet e basteve të futbollit. bast bast këshilla bast në përfundim. bast parashikimin e futbollit në përfundim. merrni parashikimet e futbollit. parashikues i futbollit. këshilla të futbollit dhe baste falas para së gjithash. Bast Këshilla. gjithashtu Këshilla të lira bastesh ditore. Ronaldo zgjedh futbollin e lirë. Këshilla falas për futbolli pothuajse. ndoshta fitues i zgjedhjeve të lira. merrni zgjedhje falas pothuajse. blej zgjedhje të lira të futbollit. 1 × 2 parashikimi pothuajse i lirë i futbollit më i rëndësishëm. HT FT para së gjithash këshilla falas të futbollit më të rëndësishëm. Special Falas Soccer Këshilla për sot, mbi të gjitha ndoshta. gjithashtu para së gjithash Këshilla për rezultatin falas. Pa pagesë Këshilla 1X2 prandaj. nuk ka depozita falas. Prosoccer. Parashikimi Sot. SoccerVista Këshilla dhe ndoshta pothuajse. bast i paguar dhe i lirë për këtë arsye zgjedhjet e futbollit. Zgjidh pra parashikimi. sepse ndoshta futbolli i futbollit të sigurt. këshilla për bastin e futbollit të njëjtë. zgjedh futbollin parashikimin e njëjtë. sot parashikimet e futbollit veçanërisht të rëndësishme. sidomos parashikimi i futbollit në përfundim. faqet e këshillave të futbollit të njëjta për këtë arsye. këshilla futbollit pra. këshilla për futbollin e fundjavës. para e lehtë. ndeshje fikse. sepse më të mirë Këshilla fikse falas më së shumti. lojrat e fatit prandaj Falas. për këtë arsye ndeshjet më të vlefshme të paguara. një tjetër ndeshje futbolli po ka të ngjarë. 1 × 2 futboll të njëjtat këshilla më të rëndësishme. basteve sportive ndoshta. sigurisht të fitojë më të rëndësishme

c

Zgjidhni ofertën, çfarë jeni të interesuar?

PËRSHKRIMI I KORREKTIT

SUGJERIM: (CS) SHENJAT: 130.00 - 501.00

MATJA E FUNDIT NEXT #24.05.2019 - E premte

Shanset totale janë midis 130.00 - 500.00; VETËM!
Match in Sunday ODDS : 330.00

Çmimi është: 80 Euro

Na kontaktoni për WhatsApp / Viber:

+389 79 325 157

Na kontaktoni për email: [Email mbrojtur]

Mënyra e pagesës:


OFERTË BILETË - LioBet

Vendet e basteve të reklamimit fiksojnë ndeshjet 100% të sigurta me ndeshje fikse 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje të lira fikse, ndeshje e sigurt fikse. Ndeshja e Realit Fikse Futbolli i Futbollit 1 × 2 <<MËNYRAT E MIRA VIP FIKS TIPA Futbolli falas i biletave të futbollit 1 × 2. ndeshje fikse sot. i sigurt fiks ndeshje 100%. tipin më të mirë 1 × 2. faqet e vërteta të ndeshjeve fikse. ndeshje fikse 100% sigurt. paguar tips1x2. ndeshje fikse falas. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 1 × 2. ht / ft ndeshje fikse Ndeshjet e futbollit të biletave falas 1 × 2. ndeshje fikse 100% sigurt. paguar tips1x2. ndeshje fikse falas. ht / ft ndeshje fikse. Pa pagesë zgjedhje të përditshme dhe ekspertë të vetëm. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 1 × 2Këshilla falas për bast Vendet e reklamimit të basteve fiksojnë ndeshjet 100% të sigurtë me ndeshje fikse 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje të lira fikse, ndeshje e sigurt fituese Tipsters anembanë botës. Këshilla falas. Bastet e lira dhe Bonuset e Librit. Krahasimi i mosmarrëveshjeve. Rezultatet e gjalla dhe shumë më tepër. Futbolli më i mirë i paguar dhe FALAS nga ekipi ndërkombëtar i tipeve profesionistë. Mbi 85% WIN RATE! 100% Kënaqshmëria Garancia para e lehtë. Ndeshje fikse. Këshilla fikse. kumar. Ndeshje të paguara. Ndeshjet e futbollit. Këshilla të futbollit. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 1 × 2. Singles Qëllimet 1 x 2. Basteve sportive. sigurisht që po i referohemi disa vizitorëve të veçantë të faqes sonë të internetit. të cilët përpiqen të "vjedhin" ndeshjet e fiksuara prej nesh!) Nëse keni arritur në faqen tonë të internetit në kërkim të ndeshjeve fikse falas. ne mund t'ju sigurojme se nuk ka ndeshje fikse reale falas. Faqe e basteve profesionale. Bastit të brendshëm. Bast ndeshje fikse. baste. por. 1 × 2 matche. Të gjitha për të lira. Faqet e reklamimit të basteve Faqet e basteve fikse ndeshje 100% e sigurt e ndeshjeve fikse fikse 100% e sigurt, ndeshje fikse 2-1, fikse ndeshje ht-ft, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje të lira fikse, 1 × 2 këshilla falas bastesh. Mbi synimet. Nën Qëllimet. Singles Qëllimet 1 x 2. Info Pa pagesë Ndeshjet. Ndeshjet fikse pa pagesë. Alert. Alarme. NDESHJET mobiluar. Përputhje fikse. Ndeshja e analizuar. Analize. Ndeshjet fikse falas kanë abonim mujor. kjo ndeshje është ndeshje analiti me të gjitha informacionet për këtë ndeshje. kjo ndeshje është e sigurt për 95% dhe fitimi është i garantuar. Match Real Fixed Sot Football Advertising Betting sites fikse ndeshje 100% sure fikse ndeshje fikse ndeshje 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1, fikse ndeshje ht-ft, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje të lira fikse, ndeshje! Jo falas! Real Match Fixed Sot Football Betting Tips 1 × 2 Ndeshjet Fikse Pa pagesë Ndërsa ne gjithashtu paguajnë shumë para për të marrë ndeshjet. ne nuk mund të ju japim ndonjë ndeshje fikse falas. 1X2 këshilla të përditshme më të mirë Odds Këshilla më e mirë e futbollit basteve të ofertave Këshilla për bastin Këshilla për bastin këshilla futbolli futbolli futbolli futbolli futbolli futbolli futbolli parashikimet e futbollit parashikues futbolli futbolli futbolli baste pa pagesë Këshilla falas bastesh Këshilla falas bastesh ditore zgjedhë futbollin falas. Faqet e reklamimit të basteve fikse ndeshje 100% e sigurt fikse ndeshje fikse 100% i sigurt, ndeshje e fiksuar 2-1, fikse ndeshje ht-ft, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje fikse pa pagesë, ndeshje e sigurt fikse Futbolli Këshilla freepicks zgjedh pa pagesë Futbolli i lirë zgjedh falas parashikimet e futbollit këshilla falas të futbollit Këshilla falas për futbollin sot Pa pagesë Këshilla Pa pagesë Këshilla 1X2 pa depozitë Pa pagesë Ndeshjet fikse. Ndeshja e Realizuar Fikse Futbolli Futbolli 1 × 2. bast i zgjedhjeve të paguara dhe të lira. Parashikon zgjedhjen. futbolli i futbollit. këshilla për bast. zgjedh futbollisti. parashikimi i futbollit falas. parashikimet e futbollit sigurt 100%. paguar faqet e parashikimit të futbollit. ndeshje fikse. 2 / 1 1 / 2. Këshilla të futbollit. këshilla tips futbolli futboll fundjavë. para e lehtë. Ndeshje fikse. Këshilla fikse. kumar. Ndeshje të paguara. Ndeshjet e futbollit. Këshilla të futbollit. Basteve sportive. këshilla më të mira për bastin e futbollit, këshilla profesionale 1 × 2, ndeshje fikse pa pagesë të ndeshjeve të futbollit ndeshje fikse, ndeshje fikse falas, ndeshje futbolli fikse, ndeshje fikse sot, ndeshje fikse falas, ndeshje të rregullta, si për të gjetur ndeshje fikse, ndeshje fikse, këshilla falas, ndeshje fikse të futbollit, këshilla për ndeshje fikse, parashikime të ndeshjeve fikse, ndeshje fikse të futbollit falas, ndeshje fikse, ndeshje fikse europa, ndeshje fikse të futbollit falas, ndeshje të fiksuara futbolli, ndeshjet e fiksuara të futbollit, këshilla e akumulatorit të futbollit, ndeshje të fiksuara, parashikime të lira të futbollit, ndeshje të lira fikse sot, vendi më i mirë për parashikimin e futbollit, parashikimet e basteve të futbollit, këshilla falas për futbolli, faqet e parashikimit të futbollit, këshilla të futbollit për fundjavën, këshilla bastesh, parashikimet e futbollit për sot, parashikimet e futbollit për sot. Ndryshe nga faqet e tjera të basteve, ne gjithashtu sigurojmë ndeshje fikse, ndeshje fikse falas, fikse ndeshje futbolli, ndeshje fikse sot, ndeshje fikse falas, ndeshje fikse, këshilla fikse, si të gjeni ndeshje fikse, ndeshjet fikse falas sot , vendimi më i mirë për parashikimet e futbollit, parashikimet e basteve të futbollit, këshilla falas për futbolli, faqet e parashikimit të futbollit, këshilla për futbollin për fundjavën, këshilla për fundjavë të futbollit, këshilla falas për futjen e futbollit, parashikimet e futbollit për sot, parashikimet e futbollit për sot, faqja më e mirë e parashikimeve të futbollit, këshilla për bastet e futbollit, sistemet e futjeve të futbollit, këshilla falas për gara me kalë, ndeshje të fiksuara në futboll, këshilla për futbollin e sotëm, parashikime për biçikleta, këshilla për kupën e futbollit, parashikimet e futbollit, këshilla për futjen e futbollit, ndeshje fikse të futbollit, këshilla për bastet e futbollit, ndeshje fikse, ndeshje fikse në vuckovski, këshilla fikse, sistemi i basteve të futbollit, kladionica, bloger kladionica, blogeri.hr, klauzolë profesionale, parovi për kladjenje, këshilla falas për bastet e futbollit, këshilla për futjen e futbollit falas, këshilla dhe parashikime falas për futjen e futbollit, këshilla për bast, këshilla falas bast 1 × 2, këshilla dhe parashikime falas bastesh, këshilla falas për bastet e futbollit, bastet e futbollit bast, këshilla falas për bast, betti falas këshilla të futbollit, këshilla për futjen e futbollit dhe parashikimet falas, këshilla falas baste, këshilla falas bastesh, këshilla falas për futjen e futbollit, parashikimet e basteve të lira, tipin e futbollit falas, bastin e futbollit, këshilla falas bast futbolli, këshilla falas bast, , Bastet e reklamave të ndeshjeve të fiksuara 100% e sigurt e fiksuar Ndeshjet me kohë të zgjedhjeve pa pagesë, free.pick.soccer, zgjedhjet e basteve të lira të ditës, të lira nën zgjedhjet e futbollit, zgjedh futbolli falas, futbolli i lirë zgjedh parashikimet, faqet e basteve të reklamimit ndeshje fikse 100 100 2 zgjedh 1 × 1 falas, zgjedh falas baste, futbolli pa pagesë, këshilla falas për futjen e futbollit dhe zgjedh, falas këshilla dhe zgjedhje futbolli, këshilla falas për futbollin. Faqet e reklamimit të reklamave fiksohen ndeshjet 2% e sigurt e ndeshjeve fikse fikse 1% i sigurt, ndeshje fikse 2-100, fikse ndeshje ht-ft, ndeshje fikse 100 × 2, ndeshje të lira fikse, zgjedh falas për futbollin sot, zgjedhje dhe parashikime falas për futbollin, futbolli zgjedh falas, zgjedh futbollin e sotëm, zgjedh bastet e futbollit falas. Faqet bastesh reklamash ndreqin ndeshjet 1% fikse të përcaktuara fikse 1% sigurt, ndeshje fikse 2-100, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 100 × 2, ndeshje të lira fikse, fiks i sigurt ndeshje më të mira këshilla 1 × 1, ndeshje fikse pa pagesë fikse, ndeshje futbolli, parashikime dhe zgjedhje të lira të futbollit, futbolli pa pagesë, zgjedhje pa bast, free.pick.soccer, zgjedhje falas të basteve të ditës, falas nën zgjedhjen e futbollit, zgjedh futbollin falas , futbolli i lirë zgjedh parashikimet, Ndeshjet profesionale 2 × 1, këshilla për futjen e futbollit për ndeshjet e sotme, ndeshjet e futbollit sot.Faqet e reklamimit të lojërave të fiksuara përputhen me 100% të caktuar me ndeshje fikse 100% sigurt, ndeshje fikse 2-1, ndeshje fikse ht-ft, ndeshje fikse 1 × 2, ndeshje të lira fikse,, parashikimet për ndeshjet e sotme, parashikimet për ndeshjet e futbollit, sot ndeshjet e parashikimeve, ndeshjet e parashikimeve, ndeshjet e futbollit për sot, këshilla për vip futboll, këshilla të futbollit vip, këshilla falas vip futbollit, këshilla vip betting, www.vip.hr, këshilla vip bet

Zgjidhni ofertën, çfarë jeni të interesuar?

OFERTA BILETË E VOGLA DHE TË SIGURA MULTI

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me të vogla të çuditshme nga ndeshjet tona nga abonimi,

zgjidhja më e mirë për ju është BILETA OFERTA

BETËN E TJERA MULTI BET vijnë:

22-May-2019 #WEDNESDAY

25-May-2019 #SATURDAY


SHITJE TOTALE: RRETH: 250.00 - 700.00

Paketat:

Një Biletë Combo (1 Weekend Ticket) 45 euro

Dy Bileta Combo (2 Weekend Ticket) 80 euro

Tre Biletat Combo (3 Ticket) 120 euro

Kontaktoni email: [Email mbrojtur]

Whats App /Viber: +389 79 325 157

PERSHKRIMI I FITIMIT: 100% SURE MAX BET

KËSHILLA TË DHËNA: 5 VIP MATCHES

Opsioni i Pagesës:


Kliko për të Blej tani nëse dëshironi të paguani me një Paypal ose Master Card

Tags: , , , , , , , , , , , , , mega fituar numrin

Arkivi i Tiket

Bileta tjetër për -22.05.2019 - e mërkurë
Shanset totale: 250,00 - 500.00 Selaries dhe fitoni para të lehta!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
22.05.2019 8PYgwOS.png (65 × 10) - 8PYgwOS.png (65 × 10) ? ? http://www.gramcast.com/img/busy-icon.gifhttp://www.gramcast.com/img/busy-icon.gif
22.05.2019 8PYgwOS.png (65 × 10) - 8PYgwOS.png (65 × 10) ? ? http://www.gramcast.com/img/busy-icon.gifhttp://www.gramcast.com/img/busy-icon.gif
22.05.2019 8PYgwOS.png (65 × 10) - 8PYgwOS.png (65 × 10) ? ? http://www.gramcast.com/img/busy-icon.gifhttp://www.gramcast.com/img/busy-icon.gif
22.05.2019 8PYgwOS.png (65 × 10) - 8PYgwOS.png (65 × 10) ? ? http://www.gramcast.com/img/busy-icon.gifhttp://www.gramcast.com/img/busy-icon.gif
22.05.2019 8PYgwOS.png (65 × 10) - 8PYgwOS.png (65 × 10) ? ? http://www.gramcast.com/img/busy-icon.gifhttp://www.gramcast.com/img/busy-icon.gif

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 18.05.2019: 657.10 WIN !!

Arkivi i biletave - 18.05.2019
Shanset totale: 657.10 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
18.05.2019 Mattersburg – Rapid Vienna 1 3.50 1: 0 WIN
18.05.2019 GKS Katowice – Bytovia Bytow 2 3.75 1: 2 WIN
18.05.2019 Sligo Rovers – Derry City X 3.40 0: 0 WIN
18.05.2019 Lindome – Assyriska IK 2 4.75 1: 2 WIN
18.05.2019 Korona Kielce – Gornik Z. 2 3.10 0: 3 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 15.05.2019: 658.98 WIN !!

Arkivi i biletave - 15.05.2019
Shanset totale: 658.98 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
15.05.2019 Basel – Luzern 1 1.80 3: 2 WIN
15.05.2019 Elfsborg – AFC Eskilstuna X / 1 4.30 0: 0; 1: 0 WIN
15.05.2019 Jagiellonia – Legia 1 / 1 5.50 1: 0; 1: 0 WIN
15.05.2019 Aarau – Kriens X 4.30 1: 1 WIN
15.05.2019 Zaglebie – Cracovia 2 3.60 1: 2 WIN

Arkivi i biletave - 11.05.2019
Shanset totale: 633.85 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
11.05.2019 Derby - Leeds 2 2.60 0: 1 WIN
11.05.2019 Brescia – Benevento 2 4.30 2: 3 WIN
11.05.2019 Forfar Athletic – Raith X 3.40 1: 1 WIN
11.05.2019 Hannover – Freiburg 1 2.90 3: 0 WIN
11.05.2019 Hoffenheim – Werder Bremen 2 5.75 0: 1 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 08.05.2019: 675.67 WIN !!

Arkivi i biletave - 08.05.2019
Shanset totale: 675.67 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
08.05.2019 Viterbese – Monza X / 1 6.50 4: 1 WIN
08.05.2019 Nykobing – Hvidovre 1 3.00 2: 0 WIN
08.05.2019 Widzew Lodz – Ol. Grudziadz 2 4.50 1: 2 WIN
08.05.2019 Koge – Helsingor X 3.50 0: 0 WIN
08.05.2019 Naestved – Roskilde 1 2.20 1: 0 WIN

Arkivi i biletave - 04.05.2019
Shanset totale: 643.50 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
04.05.2019 Wycombe – Fleetwood 1 2.40 1: 0 WIN
04.05.2019 Bristol Rovers – Barnsley 1 5.50 2: 1 WIN
04.05.2019 Portsmouth – Accrington X 5.00 1: 1 WIN
04.05.2019 Lincoln – Colchester 2 3.25 0: 3 WIN
04.05.2019 Southend – Sunderland 1 3.00 2: 1 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 26.04.2019: 651.03 WIN !!

Arkivi i biletave - 26.04.2019
Shanset totale: 651.03 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
26.04.2019 Weiz – Stadl-Paura 2 4.30 2: 3 WIN
26.04.2019 Eindhoven – Jong AZ Alkmaar 2 4.40 0: 1 WIN
26.04.2019 Barry Town – Newtown 2 3.10 1: 3 WIN
26.04.2019 Valenciennes – Niort 2 3.70 1: 2 WIN
26.04.2019 Ajaccio GFCO – Sochaux 2 3.00 0: 2 WIN

Arkivi i biletave - 23.04.2019
Shanset totale: 500.58 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
23.04.2019 Heerenveen – VVV-Venlo X 4.10 2: 2 WIN
23.04.2019 Cracovia Krakow – Jagiellonia B. 2 3.40 0: 1 WIN
23.04.2019 Porto (B) – Varzim 2 3.15 0: 1 WIN
23.04.2019 Metz – Grenoble Foot X 3.80 1: 1 WIN
23.04.2019 Admira – Mattersburg 2 3.00 0: 2 WIN

Arkivi i biletave - 20.04.2019
Shanset totale: 606.52 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
20.04.2019 Belenenses – Rio Ave 2 3.60 1: 3 WIN
20.04.2019 Alfreton – FC United 2 4.50 2: 3 WIN
20.04.2019 Lechia Gdansk – Piast Gliwice 2 3.60 0: 2 WIN
20.04.2019 Truro – Gloucester 2 3.20 1: 2 WIN
20.04.2019 Hereford – AFC Telford X 3.25 1: 1 WIN

Arkivi i biletave - 19.04.2019
Shanset totale: 698.54 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
19.04.2019 Exeter – Crawley 2 4.50 1: 3 WIN
19.04.2019 Newport Co – Bury 1 3.00 3: 1 WIN
19.04.2019 Norwich – Sheffield Wed X 4.90 2: 2 WIN
19.04.2019 QPR – Blackburn 2 3.20 1: 2 WIN
19.04.2019 Oxford Utd – Charlton 1 3.30 2: 1 WIN

Arkivi i biletave - 17.04.2019
Shanset totale: 698.25 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
17.04.2019 Constantine – CR Belouizdad 1 1.90 1: 0 WIN
17.04.2019 Botev Plovdiv – CSKA Sofia 1 / 1 4.90 2: 1; 3: 2 WIN
17.04.2019 Aalborg – Vendsyssel X 3.75 1: 1 WIN
17.04.2019 Chrudim – Vitkovice 2 5.00 1: 2 WIN
17.04.2019 Honved – Soroksar X / 1 4.00 0: 0; 2: 1 WIN

Arkivi i biletave - 13.04.2019
Shanset totale: 613.80 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
13.04.2019 Lindje Fife - Montrose 2 3.00 0: 2 WIN
13.04.2019 Rayo Majadahonda – Tenerife 2 3.30 1: 3 WIN
13.04.2019 Nottingham – Blackburn 2 4.00 1: 2 WIN
13.04.2019 Crotone – Cremonese X 3.10 0: 0 WIN
13.04.2019 Sunderland – Coventry 2 5.00 4: 5 WIN

Arkivi i biletave - 09.04.2019
Shanset totale: 558.73 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
09.04.2019 Nimes – Rennes 1 2.75 3: 1 WIN
09.04.2019 Accrington – Rochdale 2 3.60 0: 1 WIN
09.04.2019 Sol de America – River Plate 2 3.50 0: 1 WIN
09.04.2019 AFC Telford – Altrincham X 3.75 1: 1 WIN
09.04.2019 Morton - Alloa 2 4.30 1: 2 WIN

Arkivi i biletave - 06.04.2019
Shanset totale: 536.25 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
06.04.2019 Grimsby – Stevenage 2 3.20 0: 2 WIN
06.04.2019 Burton – Barnsley 1 3.50 3: 1 WIN
06.04.2019 Den Haag – Utrecht 1 4.20 5: 0 WIN
06.04.2019 Bolton – Ipswich 2 3.00 1: 2 WIN
06.04.2019 Bromley – Aldershot X 3.80 2: 2 WIN

Arkivi i biletave - 02.04.2019
Shanset totale: 931.61 WIN Congrtulations to all buyers!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
02.04.2019 Gorica – Lok. Zagreb 2 2.45 0: 2 WIN
02.04.2019 Paderborn – Hamburger SV X / 2 6.50 0: 0; 0: 2 WIN
02.04.2019 Padova – Ascoli 2 3.90 1: 2 WIN
02.04.2019 Kriens – Aarau X 4.00 2: 2 WIN
02.04.2019 Livorno – Cremonese 2 3.75 1: 3 WIN

Arkivi i biletave - 30.03.2019
Shanset totale: 686.91 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
30.03.2019 Bury – Swindon 2 5.75 1: 3 WIN
30.03.2019 Crewe – Cheltenham 2 4.20 1: 3 WIN
30.03.2019 Northampton – Port Vale 2 3.75 1: 2 WIN
30.03.2019 Oldham – Grimsby 1 2.05 2: 0 WIN
30.03.2019 Dusseldorf – B. Monchengladbach 1 3.70 3: 1 WIN

Arkivi i biletave - 26.03.2019
Shanset totale: 554.88 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
26.03.2019 Boreham Wood – Solihull Moors X 3.40 2: 2 WIN
26.03.2019 Barnet – Aldershot X / 1 5.00 0: 0; 2: 0 WIN
26.03.2019 Albion Rovers – Cowdenbeath 1 3.20 1: 0 WIN
26.03.2019 FC Halifax – Ebbsfleet X 3.40 0: 0 WIN
26.03.2019 Netherlands U19 – Spain U19 2 3.00 0: 1 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 23.03.2019: 685.12 WIN !!

Arkivi i biletave - 23.03.2019
Shanset totale: 685.12 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
23.03.2019 AFC Wimbledon – Gillingham 2 3.50 2: 4 WIN
23.03.2019 Mansfield – Crewe 2 4.50 1: 2 WIN
23.03.2019 Port Vale – Forest Green 2 2.90 0: 2 WIN
23.03.2019 Coventry – Oxford Utd X / 2 7.50 0: 0; 0: 1 WIN
23.03.2019 Swindon – Morecambe 1 2.00 4: 0 WIN

Arkivi i biletave - 20.03.2019
Shanset totale: 684.86 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
20.03.2019 Unterhaching – Energie Cottbus X 4.00 0: 0 WIN
20.03.2019 Lyngby – Silkeborg 1 / 1 4.10 1: 0; 2: 0 WIN
20.03.2019 Switzerland U19 – Israel U19 X / 2 8.00 0: 0; 0: 3 WIN
20.03.2019 England U19 – Czech Republic U19 1 1.45 4: 1 WIN
20.03.2019 Norway U19 – Hungary U19 X 3.60 0: 0 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 16.03.2019: 885.78 WIN !!

Arkivi i biletave - 16.03.2019
Shanset totale: 885.78 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
16.03.2019 Brentford – West Brom 2 3.70 0: 1 WIN
16.03.2019 Jagiellonia – Korona Kielce 2 3.75 1: 3 WIN
16.03.2019 MK Dons – Stevenage X 4.20 1: 1 WIN
16.03.2019 Stenhousemuir – Stranraer 2 3.20 0: 1 WIN
16.03.2019 Hamilton – Hearts 1 4.75 1: 0 WIN

Arkivi i biletave - 12.03.2019
Shanset totale: 522.28 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
12.03.2019 Gillingham – Bristol Rovers 2 2.60 0: 1 WIN
12.03.2019 Wycombe – Accrington 2 3.10 1: 3 WIN
12.03.2019 Smouha – El Ismaily 2 3.00 0: 1 WIN
12.03.2019 Morecambe – MK Dons 1 4.50 4: 2 WIN
12.03.2019 Sutton – Braintree 2 4.80 0: 3 WIN

Arkivi i biletave - 09.03.2019
Shanset totale: 805.23 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
09.03.2019 Arbroath – Stenhousemuir 2 7.00 0: 2 WIN
09.03.2019 Nottingham – Hull 1 2.20 3: 0 WIN
09.03.2019 Bolton – Millwall 1 4.30 2: 1 WIN
09.03.2019 Plymouth – Luton X 3.80 0: 0 WIN
09.03.2019 Gillingham – Oxford Utd 1 3.20 1: 0 WIN

Arkivi i biletave - 05.03.2019
Shanset totale: 542.64 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
02.03.2019 Maidenhead – Dag & Red X 3.40 1: 1 WIN
02.03.2019 Barrow – Leyton Orient 2 2.00 2: 3 WIN
02.03.2019 FC Halifax – Barnet 1 / 1 4.75 1: 0: 3: 0 WIN
02.03.2019 Cuneo – Entella 1 4.20 2: 0 WIN
02.03.2019 Altrincham – Blyth X 4.00 1: 1 WIN

Arkivi i biletave - 02.03.2019
Shanset totale: 573.92 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
02.03.2019 Chippenham – Oxford City 2 3.00 0: 1 WIN
02.03.2019 Altach – Admira 2 4.20 0: 1 WIN
02.03.2019 Ipswich – Reading 2 2.90 1: 2 WIN
02.03.2019 Eastleigh – FC Halifax 2 4.00 0: 1 WIN
02.03.2019 Burton – Walsall X 3.80 0: 0 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 26.02.2019: 528.93 WIN !!

Arkivi i biletave - 26.02.2019
Shanset totale: 528.93 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
26.02.2019 Morton – Queen of South 1 2.80 1: 0 WIN
26.02.2019 Dundee Utd – Inverness X / 1 5.00 0: 0; 1: 0 WIN
26.02.2019 Sheffield Wed – Brentford 1 3.25 2: 0 WIN
26.02.2019 Crotone – Palermo 1 3.10 3: 0 WIN
26.02.2019 East Fife – Arbroath X 3.75 1: 1 WIN

Arkivi i biletave - 23.02.2019
Shanset totale: 499.96 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
23.02.2019 Burton – Fleetwood 2 3.60 0: 1 WIN
23.02.2019 Wycombe – Gillingham 2 4.00 0: 1 WIN
23.02.2019 Millwall – Preston 2 3.20 1: 3 WIN
23.02.2019 Crawley – Macclesfield X 3.50 1: 1 WIN
23.02.2019 West Brom – Sheffield Utd 2 3.10 0: 1 WIN

Arkivi i biletave - 19.02.2019
Shanset totale: 523.79 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
19.02.2019 Notts Co – Newport Co 2 3.25 1: 4 WIN
19.02.2019 Portsmouth – Bristol Rovers X 3.80 1: 1 WIN
19.02.2019 Rochdale – AFC Wimbledon 2 3.75 3: 4 WIN
19.02.2019 Barnsley – Burton X 3.90 0: 0 WIN
19.02.2019 Port Vale – Tranmere 2 2.90 1: 2 WIN

Arkivi i biletave - 16.02.2019
Shanset totale: 562.46 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
16.02.2019 Ternana – Triestina 2 3.10 0: 2 WIN
16.02.2019 Padova – Foggia X 3.00 1: 1 WIN
16.02.2019 Oxford Utd – Peterborough 2 4.00 0: 1 WIN
16.02.2019 Sutton – Barrow 2 4.20 0: 1 WIN
16.02.2019 Preston – Nottingham X 3.60 0: 0 WIN

Arkivi i biletave - 12.02.2019
Shanset totale: 580.94 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
12.02.2019 Slough – Gloucester 2 4.00 1: 2 WIN
12.02.2019 Rimini – FeralpiSalo 2 2.60 1: 3 WIN
12.02.2019 Walsall – AFC Wimbledon 2 4.20 0: 1 WIN
12.02.2019 Fermana – Gubbio 2 3.80 0: 1 WIN
12.02.2019 West Brom – Nottingham X 3.50 2: 2 WIN

Arkivi i biletave - 09.02.2019
Shanset totale: 525.09 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
09.02.2019 Braintree – Salford 1 5.50 1: 0 WIN
09.02.2019 Crawley – Oldham 2 2.40 0: 3 WIN
09.02.2019 Newport Co – Mansfield 1 3.25 1: 0 WIN
09.02.2019 Southport – Chorley 1 3.60 5: 3 WIN
09.02.2019 Yeovil – Grimsby 2 3.40 1: 3 WIN

Arkivi i biletave - 05.02.2019
Shanset totale: 587.15 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
05.02.2019 FeralpiSalo – L.R. Vicenza 2 3.10 1: 3 WIN
05.02.2019 Petrojet – Wadi Degla 1 2.90 1: 0 WIN
05.02.2019 Heidenheim – Bayer Leverkusen 1 5.50 2: 1 WIN
05.02.2019 Woking – Dartford 2 4.75 0: 1 WIN
05.02.2019 River Plate – Sol de America 1 2.50 1: 0 WIN

Arkivi i biletave - 02.02.2019
Shanset totale: 545.67 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
02.02.2019 Falkirk – Queen of South 1 2.80 3: 0 WIN
02.02.2019 Schalke – B. Monchengladbach 2 3.10 0: 2 WIN
02.02.2019 Inverness – Partick Thistle 2 4.30 1: 2 WIN
02.02.2019 Reims – Marseille 1 3.40 2: 1 WIN
02.02.2019 Raith – Forfar Athletic X 4.30 1: 1 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 29.01.2019: 459.64 WIN !!

Arkivi i biletave - 29.01.2019
Shanset totale: 459.64 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
29.01.2019 AC Milan – Napoli 1 3.20 2: 0 WIN
29.01.2019 Rapid Vienna (Aut) – Odense (Den) 2 3.50 2: 5 WIN
29.01.2019 Gillingham – Accrington X 3.60 0: 0 WIN
29.01.2019 Portimonense – Chaves 2 3.80 0: 1 WIN
29.01.2019 Varzim – Leixoes 1 3.00 0: 1 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 26.01.2019: 631.75 WIN !!

Arkivi i biletave - 26.01.2019
Shanset totale: 631.75 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
26.01.2019 Almeria – Osasuna 2 3.30 0: 1 WIN
26.01.2019 Annan – Peterhead 1 3.25 3: 0 WIN
26.01.2019 Coventry – Blackpool 2 3.40 0: 2 WIN
26.01.2019 Southport – AFC Telford 2 3.30 0: 4 WIN
26.01.2019 Swindon – Crawley 2 5.25 0: 1 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 25.01.2019: 629.84 WIN !!

Arkivi i biletave - 25.01.2019
Shanset totale: 629.84 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
25.01.2019 KSV Roeselare – Tubize 2 4.50 0: 1 WIN
25.01.2019 Eindhoven FC – Den Bosch 1 3.00 2: 0 WIN
25.01.2019 Nancy – Auxerre 1 4.30 1: 0 WIN
25.01.2019 Red Star – Chateauroux 2 3.10 1: 3 WIN
25.01.2019 Oss – Nijmegen X 3.50 1: 1 WIN

Arkivi i biletave - 21.01.2019
Shanset totale: 639.84 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
21.01.2019 Paris FC – Brest 2 3.10 0: 1 WIN
21.01.2019 Doncaster U23 – Everton U23 X 7.00 3: 3 WIN
22.01.2019 Zenit Petersburg (Rus) – Lokomotiv Moscow (Rus) 2 3.00 1: 3 WIN
22.01.2019 AlbinoLeffe – Gubbio 2 3.00 1: 2 WIN
22.01.2019 Nancy – Guingamp X 3.10 1: 1 WIN

Arkivi i biletave - 19.01.2019
Shanset totale: 639.84 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
19.01.2019 Oxford Utd – Portsmouth 1 3.50 2: 1 WIN
19.01.2019 Bradford City – Southend 2 3.25 0: 4 WIN
19.01.2019 QPR – Preston 2 3.75 1: 4 WIN
19.01.2019 Tranmere – Swindon 2 3.00 1: 2 WIN
19.01.2019 MK Dons – Crewe 2 5.00 0: 1 WIN

Arkivi i biletave - 12.01.2019
Shanset totale: 518.15 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
12.01.2019 Coventry – AFC Wimbledon X 3.50 1: 1 WIN
12.01.2019 Grimsby – Macclesfield 2 3.65 0: 2 WIN
12.01.2019 Millwall – Blackburn 2 3.90 0: 2 WIN
12.01.2019 Wigan – Aston Villa 1 3.25 3: 0 WIN
12.01.2019 Crystal Palace – Watford 2 3.20 1: 2 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 08.01.2019: 583.53 WIN !!

Arkivi i biletave - 08.01.2019
Shanset totale: 583.53 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
08.01.2019 Lyon – Strasbourg 2 6,50 1: 2 WIN
08.01.2019 Bromley – Wrexham 1 2,50 2: 0 WIN
08.01.2019 Southend – Portsmouth 2 3,80 0: 2 WIN
08.01.2019 Northampton – Bristol Rovers 2 2,70 1: 2 WIN
08.01.2019 Port Vale – Shrewsbury X 3,50 1: 1 WIN

Arkivi i biletave - 05.01.2019
Shanset totale: 541.21 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
05.01.2019 Leyton Orient - Salford 2 3,10 0: 3 WIN
05.01.2019 Darlington - Kidderminster 1 3,00 3: 0 WIN
05.01.2019 AFC Telford - Spennymoor 1 3,20 2: 1 WIN
05.01.2019 Gateshead - Maidenhead 2 4,20 0: 1 WIN
05.01.2019 Wrexham - Dover 2 4,33 0: 1 WIN

Arkivi i biletave - 01.01.2019
Shanset totale: 584.44 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
01.01.2019 Plymouth - Oxford Utd 1 3,20 3: 0 WIN
01.01.2019 Peterborough - Scunthorpe 2 4,33 0: 2 WIN
01.01.2019 Rotherham - Preston 1 3,00 2: 1 WIN
01.01.2019 Nottingham - Leeds 1 3,70 4: 2 WIN
01.01.2019 Crawley - Colchester 1 3,80 2: 0 WIN

Arkivi i biletave - 29.12.2018
Shanset totale: 512.17 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
29.12.2018 Harrogate - AFC Fylde 2 3,00 1: 2 WIN
29.12.2018 Accrington - Peterborough 2 3,60 0: 4 WIN
29.12.2018 Vis Pesaro - Triestina 2 3,20 0: 1 WIN
29.12.2018 Norwich - Derby 2 3,90 3: 4 WIN
29.12.2018 Partick Thistle - Morton 2 3,80 1: 2 WIN

Arkivi i biletave - 26.12.2018
Shanset totale: 580.60 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
26.12.2018 Hereford - Kidderminster 1 3,50 1: 0 WIN
26.12.2018 Cheltenham - MK Dons 1 4,00 3: 1 WIN
26.12.2018 Preston - Hull 2 3,60 1: 2 WIN
26.12.2018 Fleetwood - Doncaster 1 3,20 3: 0 WIN
26.12.2018 Port Vale - Grimsby 2 3,60 0: 1 WIN

Arkivi i biletave - 22.12.2018
Shanset totale: 520.12 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
22.12.2018 Plymouth - Accrington 2 2,50 0: 3 WIN
22.12.2018 Wycombe - AFC Wimbledon 2 3,60 1: 2 WIN
22.12.2018 Hannover - Dusseldorf 2 3,20 0: 1 WIN
22.12.2018 Oldham - Exeter 2 4,30 2: 3 WIN
22.12.2018 Nottingham - QPR 2 4,20 0: 1 WIN

Arkivi i biletave - 18.12.2018
Shanset totale: 553.35 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
18.12.2018 Shën Truiden - Gent 2 2,80 1: 3 WIN
18.12.2018 Caen - Toulouse 1 2,50 2: 1 WIN
18.12.2018 Leixoes - Tondela X 3,10 2: 2 WIN
18.12.2018 Dusseldorf - Dortmund 1 7,50 2: 1 WIN
18.12.2018 FC Halifax - Boreham Wood X 3,40 1: 1 WIN

Arkivi i biletave - 15.12.2018
Shanset totale: 546.59 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
15.12.2018 Oldham - Bury 1 3,20 4: 2 WIN
15.12.2018 Ipswich - Wigan 1 3,10 1: 0 WIN
15.12.2018 Rochdale - Plymouth 2 4,75 1: 2 WIN
15.12.2018 Lokeren - Shën Truiden 1 4,00 2: 0 WIN
15.12.2018 Fleetwood - Burton 1 2,90 1: 0 WIN

Arkivi i biletave - 11.12.2018
Shanset totale: 451.31 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
11.12.2018 Rimini - Monza 1 2,70 1: 0 WIN
11.12.2018 FeralpiSalo - Imolese 2 3,45 0: 1 WIN
11.12.2018 Dush - Billericay 2 3,80 1: 2 WIN
11.12.2018 Fermana - Triestina 1 3,40 1: 0 WIN
11.12.2018 Bradford City - Peterborough X 3,75 4: 4 WIN

Arkivi i biletave - 08.12.2018
Shanset totale: 550.48 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
08.12.2018 Swindon - Newport Co 1 2,30 2: 1 WIN
08.12.2018 Nottingham - Preston 2 3,90 0: 1 WIN
08.12.2018 Wycombe - Barnsley 1 3,80 1: 0 WIN
08.12.2018 Willem II - Heerenveen 2 3,40 1: 5 WIN
08.12.2018 R. Oviedo - Almeria 2 4,75 1: 2 WIN

Arkivi i biletave - 04.12.2018
Shanset totale: 492.15 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
04.12.2018 Leuven - Lommel SK 2 3,50 1: 2 WIN
04.12.2018 Slask Wroclaw - Legnica 2 4,20 0: 1 WIN
04.12.2018 York - Leamington X 3,60 2: 2 WIN
04.12.2018 Brighton - Crystal Palace 1 3,10 3: 1 WIN
04.12.2018 Paris FC - Clermont 1 3,00 3: 0 WIN

Arkivi i biletave - 01.12.2018
Shanset totale: 522.59 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
01.12.2018 Lindje Fife - Montrose 2 3,90 0: 2 WIN
01.12.2018 Hartlepool - Dag & Red 2 3,50 1: 2 WIN
01.12.2018 Middlesbrough - Aston Villa 2 3,80 0: 3 WIN
01.12.2018 Maritimo - Setubal 2 3,25 0: 1 WIN
01.12.2018 Fano - Rimini 1 3,10 1: 0 WIN

Dëshmi e biletave Whatsapp Shanset 27.11.2018: 534.33 WIN !!

Arkivi i biletave - 27.11.2018
Shanset totale: 534.33 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
27.11.2018 Pyll Green - Colchester 2 3,20 0: 1 WIN
27.11.2018 Peterborough - AFC Wimbledon 1 2,30 1: 0 WIN
27.11.2018 Bristol Rovers - Gillingham 2 4,00 1: 2 WIN
27.11.2018 Yeovil - Port Vale 2 3,30 1: 1 WIN
27.11.2018 Exeter - Macclesfield 2 5,50 0: 3 WIN

Arkivi i biletave - 24.11.2018
Shanset totale: 515.44 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
24.11.2018 Barnsley - Doncaster X 4,00 1: 1 WIN
24.11.2018 BW Linz - Lafnitz 2 4,33 0: 1 WIN
24.11.2018 Swansea - Norwich 2 3,00 1: 4 WIN
24.11.2018 Brentford - Middlesbrough 2 3,20 1: 2 WIN
24.11.2018 Bradford City - Oxford Utd 1 3,10 2: 0 WIN

Arkivi i biletave - 17.11.2018
Shanset totale: 519.34 WIN Urime për të gjithë blerësit!

data Shtëpi - Larg Bakshish I rastësishëm Rezultat
17.11.2018 Tubize - KSV Roeselare 1 2,90 3: 2 WIN
17.11.2018 Barrow - Eastleigh 2 3,10 0: 3 WIN
17.11.2018 Southend - Blackpool 2 3,75 1: 2 WIN
17.11.2018 Darlington - Hereford X 3,95 2: 2 WIN
17.11.2018 Notts Co - Cheltenham 2 3,90 0: 3 WIN